Samenwerking tussen Nedtrack & Parkd: 30% besparing op parkeerkosten

Vanaf oktober bundelen Nedtrack en Parkd hun krachten om bedrijven te helpen besparen op parkeerkosten. Als Nedtrack klant profiteer je van de slimme parkeeroplossing van Parkd en bespaar je maandelijks tot wel 30% op de parkeerkosten. Dankzij de eenvoudige integratie met onze telematica-oplossingen, worden parkeeracties in Nederland en België automatisch gestart en gestopt. Dit levert aanzienlijke voordelen op voor wagenparkbeheerders.

Volledig geautomatiseerde parkeerbetalingen

Met de trackingoplossing van Nedtrack registreer je nauwkeurig wanneer en waar je voertuigen in betaalde zones staan. Door deze data te koppelen aan Parkd, worden parkeersessies en betalingen automatisch verwerkt. Dit betekent dat je nooit meer betaalt dan de werkelijke parkeertijd, wat jaarlijks tot 30% kan besparen. Bovendien vermijdt je hiermee onnodige parkeerboetes en vereenvoudigt het de administratie, zodat je team zich kan concentreren op de kerntaken.

Slim en moeiteloos parkeerbeheer

Medewerkers die een parkeersessie vergeten aan of af te melden? Weer een parkeerboete en te veel betalen, plus maandelijks gedoe met parkeeradministratie? Herkenbaar? De Parkd-oplossing zorgt ervoor dat parkeermanagement verleden tijd is. Met de geïntegreerde oplossing van Nedtrack en Parkd wordt het beheer van je wagenpark eenvoudiger, efficiënter en aanzienlijk voordeliger.

De automatische parkeeroplossing bespaart de gebruiker behalve tijd en frustratie, ook een flink bedrag. Een wagenparkbeheerder van 60 auto’s bespaart jaarlijks bijvoorbeeld al snel € 6.000,00

Naast gebruiksvriendelijk, ook kosteneffectief zeer interessant

“We kunnen simpelweg berekenen hoeveel geld je maandelijks met onze parkeeroplossing bespaart, maar wat nog onderschat wordt is hoeveel tijd je bespaart met de automatische afhandeling van parkeersessies. Als je bijvoorbeeld een parkeerboete ontvangt, dan moet de administratie eerst achterhalen wie er toen in de auto reed. Daarna de kosten doorberekenen aan de medewerker en de boete administratief afhandelen. Dat is met Parkd niet nodig. Je ontvangt één overzichtelijke parkeerfactuur voor het gehele wagenpark”, zegt Olivier de Clerq, CEO van Parkd.

Introductie aanbieding: eerste maand gratis!

Exclusief voor Nedtrack klanten biedt Parkd de eerste maand gratis. Probeer het zelf en ervaar hoe eenvoudig je tot 30% kunt besparen op je parkeeruitgaven, aldus Hugo Kampman, eigenaar van Nedtrack.

Wil je profiteren van Parkd?

Neem nu contact met ons op en ontdek hoe je met onze parkeeroplossing je chauffeurs efficiënter kunt laten werken, zonder zorgen over parkeren!

Henno

Telematica specialist

Ook interessant?

Scroll naar boven