Nieuw: Automatische parkeeroplossing

Bespaar 30% op je parkeerkosten met de Parkd integratie. Je parkeersessies worden volledig automatisch aan- en afgemeld.

100% automatisch aan- en afmelden, handmatige acties zijn verleden tijd

30% kostenbesparing op je parkeerfactuur

Geen parkeerboetes meer

Volledig geautomatiseerde parkeerbetalingen. 

Wij staan niet voor niets voor smarter insights, faster growth. Met onze nieuwe integratie worden al je parkeersessies volledig automatisch aan- en afgemeld.

De bestuurder hoeft geen  handmatige acties meer te verrichten, zoals een parkeeractie starten of beëindigen in een app. Zo bespaar je tot 30% op je parkeerfactuur. Of je wagenpark nu groot of klein is, met onze nieuwe parkeerintegratie bespaar je altijd.

Stop met onnodig veel parkeergeld betalen

Medewerkers verliezen tijd met het zoeken naar een parkeermeter en het instellen van extra parkeertijd. Het gebruik van een parkeerapp voorkomt gedoe met kleingeld, maar vereist handmatige aan- en afmelding van parkeersessies, wat vaak wordt vergeten. Dit leidt tot onnodige parkeerkosten voor bedrijven met een wagenpark. Voor Nedtrack klanten is dit opgelost: dankzij de integratie met Parkd worden parkeersessies automatisch aan- en afgemeld op basis van de GPS-locatie van het voertuig.

Het resultaat van de Nedtrack parkeerintegratie

Je kunt onze parkeerintegratie nu 1 maand  gratis proberen 

Om onze nieuwe parkeerintegratie te vieren ontvangen alle bestaande en nieuwe Nedtrack klanten de eerste maand gratis. Ontdek het gemak van het volledig automatisch aan- en afmelden van parkeersessies en 30% besparing op je parkeerfactuur.  Parkd, de enige parkeerprovider waarmee je bespaart.

Ben je al Nedtrack klant?

Klantcase

Hoe ZIEN24 ruim 30% bespaart met automatisch parkeren

Medewerkers van Zien24 begrijpen hoe frustrerend parkeren kan zijn. Het zoeken naar een parkeerautomaat of het gebruik van een parkeerapp kost veel tijd die beter besteed kan worden aan het maken van foto’s bij de klant. De samenwerking tussen Parkd en Nedtrack stelt bestuurders in staat om zich volledig op hun werk te concentreren.

Waarom is je parkeerfactuur vaak onnodig hoog?

Klanten die al gebruik maken van onze parkeeroplossing

Ook 30% besparen op je parkeerkosten?

Vraag nu een gratis
prijsvoorstel aan voor onze parkeerintegratie

Bereken in 2 minuten je tarief

Een prijsindicatie ontvangen?

Scroll naar boven

Bereken jouw tarief

In 2 minuten bereken je geheel vrijblijvend jouw tarief voor de slimste telematica oplossingen.